اصول تغذیه |
اصول کلی تغذیه |
تغذیه کاربردی |
تغذیه و تغذیه درمانی |
انگل شناسی پزشکی |
فیزیولوژی 1 |
میکروب شناسی پزشکی |
آمارحیاتی |
آناتومی |
اصول اپیدمیولوژی |
فیزیولوژی 2 |
بیوشیمی متابولیسم |
شیمی مواد غذایی |
اصطلاحات پزشکی |
آشنایی با طب ایرانی و مکمل |
بهداشت عمومی |
میکروب شناسی مواد غذایی |
داروشناسی |
تغذیه اساسی 1 |
اصول ایمنولوژی |
پاتوفیزیولوژی 1 |
فیزیولوژی تغذیه |
زبان تخصصی تغذیه |
اصول تنظیم برنامه ای غذایی |
اصول نگهداری مواد غذایی |
پاتوفیزیولوژی 2 |
بهداشت و مسمومیتهای غذایی |
تغذیه اساسی 2 |
مکمل های غذایی |
تغذیه و ژنتیک |
اکولوژی غذا و تغذیه |
رژیم درمانی 1 |
رژیم درمانی 2 |
ارزیابی وضعیت تغذیه |
تغذیه در گروه های ویژه |
خدمات تغذیه ای در مراقبت های اولیه بهداشتی |
تداخل غذا-دارو |
تغذیه در دوران های مختلف زندگی |
بیماری های ناشی از سوء تغذیه |
اثر فرآیند بر ارزش مواد خوراکی |
آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی |
اصول آموزش و مشاوره تغذیه |
کاربرد رایانه در علوم تغذیه |
روش تحقیق در علوم تغذیه |
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
خدمان تغذیه ای در مراقبتهای سلامت |
رژیم درمانی 3 |
رژیم درمانی 4 |
تغذیه در جراحی |
کارآموزی بخش غدد درون ریز |
کارآموزی بالینی در بخش های جراحی و مراقبت های ویژه |
کارآموزی بالینی در در کلینیک های سرپایی |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش قلب و عروق |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش گوارش |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش انکولوژی |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش نفرولوژی |
کارآموزی بخش های مختلف کودکان |
کارآموزی بخش کلینیک های ویژه جانبازان و معلولین |
کارآموزی تغذیه جامعه در مراکز بهداشتی-درمانی شهرستان |
سمینار |
کارآموزی تغذیه جامعه در مراکز بهداشتی-درمانی شهری |
|