| اصول تغذیه |
اصول کلی تغذیه |
| تغذیه کاربردی |
تغذیه و تغذیه درمانی |
| انگل شناسی پزشکی |
فیزیولوژی 1 |
| میکروب شناسی پزشکی |
آمارحیاتی |
| آناتومی |
اصول اپیدمیولوژی |
| فیزیولوژی 2 |
بیوشیمی متابولیسم |
| شیمی مواد غذایی |
اصطلاحات پزشکی |
| آشنایی با طب ایرانی و مکمل |
بهداشت عمومی |
| میکروب شناسی مواد غذایی |
داروشناسی |
| تغذیه اساسی 1 |
اصول ایمنولوژی |
| پاتوفیزیولوژی 1 |
فیزیولوژی تغذیه |
| زبان تخصصی تغذیه |
اصول تنظیم برنامه ای غذایی |
| اصول نگهداری مواد غذایی |
پاتوفیزیولوژی 2 |
| بهداشت و مسمومیتهای غذایی |
تغذیه اساسی 2 |
| مکمل های غذایی |
تغذیه و ژنتیک |
| اکولوژی غذا و تغذیه |
رژیم درمانی 1 |
| رژیم درمانی 2 |
ارزیابی وضعیت تغذیه |
| تغذیه در گروه های ویژه |
خدمات تغذیه ای در مراقبت های اولیه بهداشتی |
| تداخل غذا-دارو |
تغذیه در دوران های مختلف زندگی |
| بیماری های ناشی از سوء تغذیه |
اثر فرآیند بر ارزش مواد خوراکی |
| آشنایی با تفسیر داده های پاراکلینیکی |
اصول آموزش و مشاوره تغذیه |
| کاربرد رایانه در علوم تغذیه |
روش تحقیق در علوم تغذیه |
| اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه |
خدمان تغذیه ای در مراقبتهای سلامت |
| رژیم درمانی 3 |
رژیم درمانی 4 |
| تغذیه در جراحی |
کارآموزی بخش غدد درون ریز |
| کارآموزی بالینی در بخش های جراحی و مراقبت های ویژه |
کارآموزی بالینی در در کلینیک های سرپایی |
| کارآموزی تغذیه بالینی در بخش قلب و عروق |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش گوارش |
| کارآموزی تغذیه بالینی در بخش انکولوژی |
کارآموزی تغذیه بالینی در بخش نفرولوژی |
| کارآموزی بخش های مختلف کودکان |
کارآموزی بخش کلینیک های ویژه جانبازان و معلولین |
| کارآموزی تغذیه جامعه در مراکز بهداشتی-درمانی شهرستان |
سمینار |
| کارآموزی تغذیه جامعه در مراکز بهداشتی-درمانی شهری |
|