| بیوشیمی | پاتوبیولوژی 1(باکتری شناسی و ویروس شناسی) |
| جامعه شناسی سلامت | آناتومی |
| زبان تخصصی اطلاعات پزشکی | پاتوبیولوژی 2(قارچ شناسی و انگل شناسی) |
| اصول تغذیه | کلیات سلامت عمومی |
| آمار زیستی | سیستم های اطلاع رسانی سلامت |
| روانشناسی تربیتی | دانش خانواده و جمعیت |
| اصول توانبخشی و رفاه اجتماعی | نظریه های یادگیری و آموزش |
| اصول اپیدمیولوژی | اصول سلامت محیط |
| سلامت دهان و دندان | اصول ژنتیک و کاربرد آن در سلامت عمومی |
| اصول و روشهای راهنمایی و مشاوره | سلامت و بیماری در سن مدرسه |
| سلامت مواد غذایی | اصول ارگونومی و ایمنی در مدرسه |
| نظام سلامت در ایران | کاربست فناوری در یادگیری |
| آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت | بیماری های واگیردار |
| بیماری های کودکان | فوریت های پزشکی و کمک های اولیه |
| روش تحقیق در بهداشت مدارس سلامت اجتماعی | سلامت روان و اعتیاد با تاکید بر سنین مدرسه |
| مهارت های ارتباطی | سلامت مادر و کودک |
| اصول و کاربرد شنوایی شناسی دانش آموزان | اصول و کاربرد بینایی سنجی دانش آموزان |
| سلامت باروری | آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در مدارس |
| مدیریت مراقبتهای سلامت | داروشناسی داروهای اساسی |
| مراقبت از کودکان با نیازهای ویژه | بیماری های غیرواگیردار |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: