| سیستم های اطلاع رسانی پزشکی | شیمی مواد غذایی |
| میکروب شناسی مواد غذایی | اصول نگهداری مواد غذایی |
| اصول سم شناسی مواد غذایی | کنترل کیفیت آماری مواد غذایی |
| ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنی ها | سیستم های مدیریت ایمنی و مواد غذایی |
| عفونت ها و مسمومیت های میکروبی مواد غذایی | ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده های دامی |
| بهداشت و ایمنی شیر و فرآورده ها | ایمنی و کیفیت روغن ها و چربی های خوراکی |
| روش های تجریه دستگاهی مواد غذایی | ایمنی شیمیایی مواد غذایی |
| ایمنی غلات،میوه و سبزی | روش هاس شناسایی تقلبات مواد غذایی |
| کارآموزی | پایان نامه |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: