| تشریح و فیزیولوژی | اصول و مبانی جامعه شناسی |
| اصول تغذیه | اصول و کلیات خدمات بهداشتی |
| میکروبیولوژی 1 (قارچ و انگل شناسی) | آمار حیاتی 1 |
| آمار حیاتی 2 | بهداشت محیط 2-زباله و فاضلاب |
| میکروبیولوژی 2 (باکتری و ویروس شناسی) | روانشناسی و بهداشت روان |
| بهداشت محیط ۱ آب | کلیات و اصول اپیدمیولوژی |
| اکولوژی انسانی و بهداشت بین الملل | بهداشت محیط 2 زباله و فاضلاب |
| بیوفیزیک | حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین |
| کلیات پزشکی و بهداشت | بیوشیمی |
| بهداشت مواد غذایی | زبان تخصصی |
| اصول مدیریت در خدمات بهداشتی | توانبخشی و رفاه اجتماعی |
| مدیریت و نظارت در مراکز بهداشتی و درمانی | برنامه ملی مبارزه با بیماری های واگیر |
| کلیات محیط زیست | کاربرد کامپیوتر در تحلیل داده های بهداشتی |
| بهداشت حرفه ای | بهداشت مادران و کودکان |
| بهداشت روانی و اعتیاد | اصول برنامه ریزی بهداشتی |
| بهداشت باروری | آموزش بهداشت و ارتباطات |
| بهداشت دانش آموزان | اقدامات بهداشتی و کمک های اولیه در شرایط اضطراری |
| برنامه ملی مبارزه با بیماری های غیر واگیر | مصون سازی فعال و غیر انفعالی |
| بیماری های شایع در کودکان و راه های پیشگیری | تکنولوژی آموزشی |
| تغذیه کاربردی | اقتصاد بهداشت |
| بیماری های ارثی و مشاوره ژنتیکی | پاتولوژی جغرافیایی ایران (بیماری های شایع) |
| بهداشت سالمندان | فارماکولوژی |
| بهداشت محیط 3 | روش تحقیق در علوم بهداشتی |
| بهداشت دهان و دندان | مدیریت و نظارت در مراکز بهداشتی و درمانی |
| کارآموزی در عرصه | نظام های سلامت در ایزان و جهان |
| اپیدمیولوژی بیماری های شایع در ایران | اصول نگهداری مواد غذایی |
| اصول سلامت محیط |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: